onsdag 4 juni 2008

ett mirakel por favor

nä fy farao, usch, det här är ju värre än värsta mardrömmen, för det här är ju på riktigt. jag har verkligen restskatt på cirka 16000 svenska kronor (i euro) att så snällt betala tillbaka. hur är det möjligt?

7 kommentarer:

beerbelly sa...

Usch. Du betalar skatt i spanien antar jag? Drar de inte skatt som de ska från jobben du har tro. Deklarerar man på samma sätt där?
Hoppas det fixar sig. Du får kanske något av de jobben du hade audition för?
Kram

la linda sa...

beerbelly: mitt före detta jobb har dragit alldeles för lite skatt på mig av någon dum anledning. men det funakr mer eller mindre på samma sätt här annars. hoppas ihop med dig!! kram.

Anonym sa...

Hej Gumman!

Du vet att jag skulle hjälpa dej om jag kunde. Hoppas att vissa saker ordnar sej med Fidde och Kenzi, och att det blir lagom osv...och då kanske det finns en chans om vi har tur...men det är ju inte ännu då. Ja, du vet ju vad jag syftar på. Fixa så mycket du bara kan och orkar så länge i den mån det går så får vi hoppas att jag kan hjälpa dej sedan. Massor med kramar från Mami....som inte vill att dottern ska ha restskatt och behöva jobba i hjäl sej. PUSS

Anonym sa...

Nej, stackars dig! 16 laxar är ju inte alls roligt att betala tillbaka. Hoppas det fixar sig!

Anonym sa...

Åh, fy vad hemskt! Du har inget undansparat?
Ett par tusingar kunde du få låna av oss, men det kanske inte hjälper så mycket förstås? När ska det vara betalt?

la linda sa...

mami: jag vet, vi hoppas på ett mirakel. jag hoppas på ett mirakel. kvinnan som äger skolan jag pluggar på skulle kolla med sin revisor om han kanske kan hjälpa mig, vore ju suveränt. puss.
åsa: nej ingen höjdare faktiskt :(
denise: vet inte exakt, ska kolla allt sådant, tack för erbjudandet, men jag hoppas inte det ska bli nödvändigt. (lever lite i förnekelsestadiet fortfarande faktiskt. kram

Monica sa...

Du borde kontakta en auditor,eller en gestoria. Man ska nog själv se till att skatta ordentligt här... Samt, att väldigt, väldigt många katalaner lägger över sin deklaration på en gestoria just för att slippa överraskningar... (fast det känns ju helknäppt när man inte ens är 25, som väl du inte är ;-)

Hoppas auditorn på skolan kan hjälpa till....