lördag 10 maj 2008

att identifiera ett svin

(förlåt ni få bra män, och vilka är ni?)
så fort man ser någon av manligt kön borde varningsflaggan gå i topp, kan låta drastiskt, men what can a girl do? det är ju helt sjukt det här. lär man känna någon med snopp så kan man räkna med att allt ska gå åt helvete. varför?

5 kommentarer:

beerbelly sa...

Trist att du känner så. Tyärr så tycker jag det är likadant med de som inte har snopp.
Jag har teorier men inte några svar om varför det är så.
Troligen faller du/jag för samma som flertalet andra.. de är helt enkelt bortskämda. De vill inte ha förhållanden eftersom de trivs med att leka runt och vet att de får nya när de vill.
Bara en teori som sagt. Troligen blir de rätt känslokalla efter ett tag med..

Hoppas du har en bra dag idag ändå. Här är det riktigt varmt och skönt idag.
Kram

Anonym sa...

Säger som bb- trist att du känner så.
Det var väl å andra sidan så för mig med. Tills jag bytte "typ". G var inte alls, vad jag trodde, min typ, men jag tänkte då känslor för honom började komma att wtf... Med min "typ" har det ju aldrig funkat och hållit. Så nu provade jag en som inte var min typ... Nu är han min typ. En alldeles underbar sådan. Trots att han är tvärtemot vad jag tänkte innan jag mötte honom. (Min idealkille då var: Lång, mörk, runt 25, inga jobbiga ex och därmed heller inga barn i ryggsäcken.)

Du hittar honom till slut...:) Kram!

Anonym sa...

Förstår va du säger! e trist och säga med du har rätt..
Undrar om du är med i nån modell argentur i barcelona?
Jag bor nu här i barca, och tänkte leta upp nån bra argentur, nått tips? hade vart jätte snällt och kul om du ville höra av dig på: miss_yvonne88@hotmail.com
Ha en bra dag här i regnet!
:)

la linda sa...

beerbelly: jag tror det kan ligga något i dina teorier, frågan är bara hur man lyckas bryta trenden. tack för kloka ord, kram.
denise: ja som sagt, man har väl förmågan att falla för fel typ, så är det väl, hoppas jag hittar en ny typ som du gjorde. kram.
yvonne: tack, min dag i regnet har varit...regnig! :) jag har en agentur och kan absolut ge dig lite tips. hör av mig till dig imorgon, är helt sjukt trött nu och behöver sova. kram.

Anonym sa...

fina,

ja, det är ju synd att man ska behöva känna så här. men vad ska man tro egentligen när de radar upp sig; snubbarna som är fega och inte talar sanning? jag vet inte vilka de tror att de är, men de kommer från världens alla hörn och det tycks inte finnas något stopp. men jag tycker att vi har satt ner foten ganska bra. även om jag fortfarande är patetisk och grinar (ting tar tid - det har bara gått drygt 3 dygn - hoho...känns som 3 år!), så sa iaf jag sanningen idag. och jag hoppas att det kan sätta snurr. för jag vill ha ett svin och svinet ifråga kan inse sin svinighet och göra det rätta tillslut. poc a poc.
puss, s.