torsdag 3 januari 2008

sova med fienden (klockan)

godmorgon!
känns lite som att jag sover på helspänn när jag börjar klockan halv åtta, som om jag vore stressad över att natten blir för kort, oavsett när jag lägger mig. det har jag aldrig kännt av förut. men nu är det som sagt snart över, och på måndag börjar skolan igen.

11 kommentarer:

beerbelly sa...

Jepp nu är det snart över :)
Jag försover mig för andra dagen irad men ska sticka till jobbet nu ..
Ha en bra dag.

frkWilliamson sa...

skönt att se slutet på arbetet och att sen kunna fokusera helt på skolan. hur löste det sig med studielånet? kommer inte på att jag har läst det, fast å andra sidan är jag nog lite lätt dement... kram på dig! /Paula

Blygisens betraktelser sa...

Godmorgon från ett Stockholm där snön dalar ned i stora massor, taken, marken och träden är täckta!

Jepp, jag är en riktig buse! hahahaha!

Fortsätt kämpa på där nere, fotot på dig du slängde ut för ett tag sedan visade en riktig liten fighter, tycker jag! Det var en härlig energi i den blicken och hela du utstrålar något starkt. Kom inte på ngt bra att skriva den gången, blev alltid avbruten också...jaja.

Guds Frid! ;-) hahaha

la linda sa...

beerbelly: jag försover mig alla dagar nu för tiden, men in the end of the day, vad spelar det för roll. ska de sparka mig..? hahahaha.
seglarflickan: hej paula! har nog skrivit något inlägg om det men det har löst sig så att jag skrivit upp mig för några andra kurser på universitetet och därmed får studielån för detta. ska förhoppningsvis modella lite vid sidan av som extraknäck och därmed klara mig skapligt. ha en bra dag paula, kram!

beerbelly sa...

Hehe nej de gör väl inte det :D, gött.
Jag måste inte vara här någon viss tid direkt heller men behöver få ihop timmarna till slut.

la linda sa...

blygisen: tack för det. jag är nog en liten fighter trots allt ;) låter inte alls lockande emd ditt stockholmsväder, burr. guds frid ;)
beerbelly: jag måste däremot vara inloggad innan eller senast 07.30, men som sagt... guds frid!

frkWilliamson sa...

just det. egentligen visste jag, det inser jag nu. tack för repetitionen... jag jobbar som uthyrd växeltelefonist/receptionist. har dock ett företag där jag tillbringar största delen av den tid jag faktiskt jobbar. sen vickar jag ju som lärare ibland, men det är mest när jag har praktik... rörigt men sant... ;) ha en bra dag du med! kram

Jonas sa...

Ja usch varför är nätterna alltid för korta?

la linda sa...

seglarflickan: du verkar också ha ett ganska hektiskt liv med andra ord...
jonas: vet itne, men jag skulle gärna vilja veta hur man gör en temporary hour limit increase på nattliga timmar... :) välkommen hit och tillbaka!

Anonym sa...

Ja, det är väl så, men naiv som jag är vägrar jag ge upp hoppet. Inte ännu iaf =)

la linda sa...

petra: nej, och det är v¨l bra också, att hoppet är det sista som lämnar en, annars blir man ju din replik ;)