fredag 4 januari 2008

vill ha

jag skulle så gärna vilja ha en mer lindig, speciell och egendesignad design på min blogg, någon som vet hur man gör..? kanske ett foto, kanske ett sidhuvud med en text jag skrivit själv... kan inte :(

11 kommentarer:

beerbelly sa...

Du får nog precisera lite =)
Inte säkert jag kan men om du säger vad du vill ha så kanske. Blir tricky om du inte vill hålla dig inom de ramar som standard mallen håller med. Då får du skriva en ny mall själv i html eller leta upp en på nätet.
Lycka till.

la linda sa...

beerbelly: jaha ja det var ju krångligt. vill ha något roligare helt enkelt. mer personlig design. en bild på mig som sagt kanske. ahndskrivet sidhuvud... svårt alltså. jag och html är inga vánner direkt :)

beerbelly sa...

Mjo det är lite krångel..
Men en bild kan du ju ha i ett sidelement eller i överskriften eller så..eller som bakgrund.
Problemet blir om du vill ha andra ramar alltså... Du vet ju hur det ser ut när du kollar på anpassa bloggen. Det går att lägga till sidelelement osv men det är lite begränsat.
Varje element för sig kan man göra ganska mycket med trots allt.

beerbelly sa...

Hehe såg att du bytt titel med :)

la linda sa...

beerbelly: så jag kan alltså lägga in bilder så i alla fall. ska nog hem och pyssla sedan. tack för tipsen! ja, titeln är ändrad, nu samma titel som på min spanska blogg!!

beerbelly sa...

Haha ha den på spanska ja .. lägg till svenska på den med om du inte har det så får du nog ännu mer besökare med tvivelaktiga planer ;)
Ja det går att lägga in så.
Du kan få välja html/script eller något för att göra det men den koden och förklaring på hur du gör fins att hitta.

Agneta - My Nail Mania sa...

Du kan kolla in den här sidan http://blogger-templates.blogspot.com/ den är iofs inte den lättaste att ha att göra med men vågar man testa lite så kan du få till det nästan precis hur du vill. MEN kopiera den mallen du har nu så du kan gå tillbaka om det fuckar upp sig. Det gör du på Layout-->Redigera html-->Hämta hela mallen (fast på spanska då förstås)

Anonym sa...

och lycklig är jag :D

hm... men det borde finnas på nätet? annars är Emma Journalen duktig på det där

la linda sa...

hon: tack för tipset, ska genast titta på det också. kram!

la linda sa...

petra: emma journalen..?

Miss Upsey Daisy sa...

Kolla Miss KYDS blogg... hon skrev om en länk!