fredag 28 december 2007

09.06

inget är som väntans tider. min mage kurrar och ber högljutt om att klockan ska bli sextio minuter mer och därmed kaffe och muffins. hur lugnt som helst på jobbet idag. (killen brevid mig tittar på film). my god.

6 kommentarer:

Greenchili sa...

Tiden går annorlunda på fredagar, tycker jag. Idag har det för övrigt hänt någonting helt exceptionellt; jag fick en tandläkartid inom en timme samma dag jag ringde (idag) för en icke-akut behandling. Det du, det tror man inte händer i verkligheten!

Måste vara min turdag :D Kram, hoppas middagen ikväll blir perfekt!

frkWilliamson sa...

kan meddela att det är lika lugnt på jobb i sverige idag. alla tycks ha tagit ledigt idag. i göteborg är det dessutom grått mörkt och regnigt. kanske lika bra att sitta inne och få betalt för att surfa och ta något enstaka samtal innemellan...

god fortsättning vännen!

beerbelly sa...

Hehe väntans tider. Har du en muffin för mycket i magen =).
Hehe han utnyttjar jobb tiden bra verkar det som.
Ha en superbra fredag om vi inte hörs mer idag.

la linda sa...

greenchili: det var ju faktiskt helt otroligt, men tur vet i sjutton, (lider en smula av tandläkarskräck), men jag antar han kan hjäpla dig! tack söta du! hoppas också din kväll blir trevlig!
seglarflickan: har väl med helgerna och göra kan tänkas. väderrapport barcelona 10:09: sol och klarblå himmel, trevlig fortsättning till dig också.
beerbelly: inga andra muffins i min mage. det enda som ligger där och skvalpar är två små rostade mackor. nu ska jag iväg och skaffa mig en muffins ;)

frkWilliamson sa...

nu blev jag inte alls avundsjuk... ha det gott!

la linda sa...

seglarflickan: det förstår jag :)