söndag 25 november 2007

allvarliga knäproblem

mina knän gör så (ursäkta ordet) helvetes ont idag. de är alltid värre på lördagar och söndagar när jag låter dem vila. har alltid varit medveten om mina problem med minsikrarna (är nämligen båda som strejkar) och också som showartist på mallorca kände jag ibland hur koreografin försvårades av mina problem, men det här är allt annat än roligt. undrar just hur det ska komma att gå för mig som professionell danserska. får nog inrikta mig mer på sången, men muskkalyrket innebär ju både och. just nu känns mina knän missplacerade. de skulle passa bättre på agda 80´s kropp än på min. har hört att miniskoperationer inte alltid funkar, att det är lång läktid, att man inte kan träna samtidigt... någon som gjort en sådan..? skulle vilja ha mer information. alla råd, vetskap, information, kuriosa i ämnet tas mer än gärna emot.
tack på förhand.

2 kommentarer:

beerbelly sa...

Kan inte så mycket om det. Har iofs några bekanta som gjort operationen. Tror det viktigaste när det kommer till den typen av oerationer ,ja kanske alla operationer iof, är att man kommer till en kunnig läkare/kirurg. Den som gör undersökningen måste veta vad som funkar att operera och inte. Kirurgen måste självklart vara duktig.
Jag skulle leta upp en specialist först. Kolla vem som undersöker tex fotbollspelare för knä/led problem. De har sett det ofta.

Tråkigt som busen att du har problem och ont. Gissar att det är vanligt inom dansen med? Precis som fotboll och liknande idrotter.

Hoppas du får en bra dag ändå.
Kram.

la linda sa...

beerbelly: ska kolla upp det men jag har dragit på det i det längsta. känns jobbigt och krångligt. får väl ta en titt på det. tack för bra tips!! ha en bra dag!!!