torsdag 8 november 2007

jag = pain i rumpan!

okej vänner. jag kan ibland bli lite paranoid. nu har det hänt igen. eftersom jag fortfarande inte fått något svar på morgonens sms börjar jag nu bli rädd att han tycker att jag är jobbig; en så kallad pain i rumpan. hmm... det känns ju lite jobbigt. det var ju just det jag ville undvika. jaja. gjort är gjort. jag ska ligga lite lågt nu. tack för ert stöd.

4 kommentarer:

Fröken Fisk sa...

usch, det är hemskt att bara gå och vänta på svar. Hoppas att det kommer snart

la linda sa...

fröken fisk: du är så förstående! jag hoppas också.

beerbelly sa...

Det hoppas jag med. Hoppas han har en bra anledning att inte ha svarat annars. Tycker det är rätt att avvakta nu med förstås .. sen vet man inte vilket spel han kör. Hoppas det bara är upptagen som sagt.

Anonym sa...

vackra. att vänta "på sin tur" har aldrig, så länge jag fått vara lycklig att vara din syster, varit din starka sida. nu är det ju inte så att man ska vänta heller. jag tror att man kan köra på som en ångvält. tycker nog att det är då jag röner mest framgång. eller vara ett svin förstås. att bara spela lite "hard to get" funkar inte. det är antingen eller so, gäller. så, svin eller caterpillar? jag älskar iaf dig. och jag går under jorden med sig också om jag måste...;-) pussar. s